Haura Al-Maqsurah

Status
Semoga Nor Afifah Binti Ahmad Affendi mendapat dekan dalam semua semester . Amiinn
Home About

Very busy guys . Can't proceed anything yet T-T

Owner

بسم الله الرحمن الرحيم




R & R

الحمد لله ربّ العالمين
أستغفر اللّٰه
سبحان الله




storieslist


© 2014 - All edit by Pop
; The owner is here
Tuesday, 17 January 2017 • Tuesday, January 17, 2017 • 0 comments



Assalamualaikum & helloo people !

lama tak update blog . like 1 years maybe ? ok kidding not that long . dulu spirit nak belajar pasal blog ni tinggi . sekarang malas nau nak ngurus . power speck pun ++ sebab try nak coding balik . hahahhahahahahaha btw as you know i dah lepas SPM &&&&&& yes im not happy . im just not happy . nasihat akak kat adik adik nak ngadap spm ni baik mula belajar dari last year adik adik form 4 . untuk faham balik so senang nak hadap form 5 cause exam getting harder dik T.T jangan hope akak dapat tinggi tinggi la dik . setakat lepas nak sambung akak punya fav course akak dah bersyukur dah . 

baru perasan ada rintisan hujan kat blog ni . sayuuuuuuunya bukak blog sendiri hahhahahahaha padahal takde apa yang sedih pun . boleh la buat terapi nak nangesh . sib baik tak banjir lagi blog ni. lagu blog pun aduhai sayu nau lagu . sedih ngat gambaran diri ni lol . so decide nak brighten up my blog with more sweet pastel colour maybe ? ni kaler kelabu je mata ni pun dah kelabu . but yelah slow slow edit . jangan nak komen blog tetiba serabut . hahahahahah ingat senang ke nak coding ni . hilang satu tanda pun lari teruk cem earthquake . kalau ada tau blog sapa sapa cantik komen la . nak cari inspirasi HAHAHAHAHAHA .

ok guys nak cakap sikit je . see you all soon k 


0 Comments:

Post a Comment